Maritime Danmark
 • Tankskib fanget i resterne af Ophelia
  Ophelia kulminerede som en stærk orkan for en uge siden syd for Azorerne, inden den bevægede sig mod nordøst og ramte den iberiske halvø og siden Storbritanien og Irland som en kraftig storm.
 • Rotterdam havn i stærk container vækst
  Antallet af containere, der bliver håndteret i Rotterdam Havn fortsætter med at vokse. I årets første ni måneder er antallet vokset med 10,1 pct. i forhold til samme periode sidste år. Tilgengæld falder andre fragttyper, siger direktøren.
 • Nyt russisk søkabel giver politisk ballade
  Rød blok i Folketinget opfordrer regeringen til at nægte Rusland at etablere en ny gasledning ved siden af den eksisterende, Nord Stream 1, der går gennem dansk farvand ved Bornholm. Danmark skal sige nej, på grund af russerne aggressive opførsel bl.a. ved de baltiske lande. EU vil ikke hjælpe.
 • Aarhus Havn tester ny type redningsstige
  Aarhus Havn er med i den endelige test af den nye redningsstige. Den er skriggul og konstrueret i hårdfør plast. Den er også oplyst af solcelledrevet LED-lys om natten. Målet er at redde liv. Den nye danske opfindelse til at øge sikkerheden i havne er på vej ud på verdensmarkedet.
 • 14 reddet efter at fragtskib gik ned
  Det 3.500 dwt store Honduras-flagede fragtskib nåede at udsende nødsignaler, inden det gik ned 36 sømil fra den taiwanesiske kyst onsdag. Taiwans kystvagt sendte fire fartøjer afsted og det lykkedes at redde hele besætningen.
Flere nyheder

Sømandshjemmet
Kig forbi - altid åben

Dagens bibelord

Sømandsmissionen
Havnepladsen 1, DK-7100 Vejle

Tlf.:
+45 3393 2543
Mail:
info@somandsmissionen.dk
Fb.:
facebook.com/somandsmission
CVR.:
6521 9328
Bank:
9541-8003300

Støt arbejdet med at bringe det største til de stærkeste - Evangeliet til søfolk og fiskere.

Din gave går primært til drift og lønninger i forbindelsen med skibene og Aggershøj.
Læs mere om gaver til sømandsmissionen her.