Maritime Danmark
 • CMA CGM vil erstatte skadet gods
  Det franske containerrederi, CMA CGM, meddeler i dag, at man vil markedsføre et nyt produkt, der tilbyder kompensation til kunder for uforudsete skader på gods. Første del i det nye system vil sikre hurtig erstatning for varer, der er beskadiget af en eller anden grund, også naturkatastrofer.
 • Ny Esvagt-overenskomst ændrer optjening
  Esvagt og Søfartens Ledere har indgået en ny overenskomst, der bl.a. betyder en ændring i optjeningen af fridøgn og lønstigninger på 1,5 pct i 2018 og yderligere 1 pct. i 2019. Overenskomstforhandlingerne med Rederiforeningen af 2010 er nu under forhandling.
 • DFDS-chef afleverer europæisk toppost
  DFDS-topchefen Niels Smedegaard afslutter nu sin to-årige periode som præsident for European Community Shipowner´s Associations (ECSA) og afløses på posten af grækeren Panagiotis Laskaridis, der er CEO i Laskaridis Shipping Co. og i Lavinia Corp.
 • Moody´s: Konsolidering fortsætter i 2018
  Analysehuet Moody´s forudser, at konsolideringen i container shipping industrien vil fortsætte i 2018, når selskaberne forsøger at øge deres markedsandele, forbedre effektiviteten og håndtere den øgede konkurrence og overkapacitet.
 • Maersk tjener godt på at sejle fødevarehjælp
  Særlige amerikanske regler kræver, at mindst halvdelen af den amerikanske fødevarehjælp skal transporteres på amerikansk registrerede skibe. Og det tjener A.P. Møller - Maersk´s amerikanske datterselskab Maersk Inc. godt på, skriver Jyllands-Posten.
Flere nyheder

Sømandshjemmet
Kig forbi - altid åben

Dagens bibelord

Sømandsmissionen
Havnepladsen 1, DK-7100 Vejle

Tlf.:
+45 3393 2543
Mail:
info@somandsmissionen.dk
Fb.:
facebook.com/somandsmission
CVR.:
6521 9328
Bank:
9541-8003300

Støt arbejdet med at bringe det største til de stærkeste - Evangeliet til søfolk og fiskere.

Din gave går primært til drift og lønninger i forbindelsen med skibene og Aggershøj.
Læs mere om gaver til sømandsmissionen her.