Maritime Danmark
 • Imponerende krydstogtskib leveret til TUI
  Det tyske TUI Cruises har netop taget levering af sit nyeste krydstogtskib Mein Schiff 1 fra Meyer Turku værftet i Finland. Det 315 meter lange skib er 10 pct. mere energieffektivt end Mein Shiff 6, der blev leveret i fjor, ligesom katalytiske convertere reducerer NOx forurening.
 • Transport-chefer er DK´s bedste CEO´s
  DSV´s topchef Jens Bjørn Andersen er kåret som Danmarks bedste CEO af Økonomisk Ugebrev efterfulgt af DFDS-topchefen Niels Smedegaard på andenpladsen. Listen udformes på baggrund af ratings fra aktieanalytikere og udkommer en gang om året.
 • Søby Værft tilbage med sorte tal i 2017
  Efter et ordentlig hul i jorden med et underskud i 2016 på 5,7 mio. kr. har Søby Værft vendt udviklingen og kom ud af 2017 med et overskud på 1,5 mio. kr. Et resultat, som ledelsen betegner som ?tilfredsstillende?. Selskabet forventer stigende aktivitet over de kommende år.
 • Ørsted klar til anden fase af Formosa 1
  Ørsted har truffet investeringsbeslutning for anden fase af havmølleparken Formosa 1, der ligger ud for Taiwans nordøstkyst og Chunan i Miaoli-provinsen. I anden fase udvides med 20 havmøller med en samlet kapacitet på 120 MW, som skal lægges til Formosa 1's nuværende kapacitet på 8 MW.
 • Bred politisk opbakning til søfarten
  Folketinget har vedtaget at udvide den danske sømandsskat til at omfatte offshoreaktiviteter samt afskaffe registreringsafgiften for skibe. Begge forslag var del af erhvervs- og iværksætterpakken, der blev aftalt i efteråret. Nu har Folketinget vedtaget begge forslag.
Flere nyheder

Sømandshjemmet
Kig forbi - altid åben

Dagens bibelord

Sømandsmissionen
Havnepladsen 1, DK-7100 Vejle

Tlf.:
+45 3393 2543
Mail:
info@somandsmissionen.dk
Fb.:
facebook.com/somandsmission
CVR.:
6521 9328
Bank:
9541-8003300

Støt arbejdet med at bringe det største til de stærkeste - Evangeliet til søfolk og fiskere.

Din gave går primært til drift og lønninger i forbindelsen med skibene og Aggershøj.
Læs mere om gaver til sømandsmissionen her.