Ny sømandsmissionær: Man giver jo ikke en sulten dreng en Bibel! Søren Thuesen, fiskersøn fra Hvide Sande, er netop ansat som sømandsmissionær og ungdomsmedarbejder med særlig tilknytning til Aarhus Havn. Dermed får han en del at gøre med dels besætninger på de krydstogtskibe, der anløber Aarhus, dels de mange unge frivillige i Sømandsmissionen. Men han har nu også mange andre ideer! Søren har arbejdet både til søs og på havnen, hvorfor bl.a. han færdes hjemmevant i det maritime miljø. Selv blev han ikke fisker, men kastede sig i stedet over hjælpearbejde og blev aktiv i det danske beredskab. I København blev han uddannet katastrofe- og risikomanager, en uddannelse der sigter mod ledelse indenfor netop nødhjælp, beredskab og sikkerhed, og han har de seneste otte år bl.a. virket som brandmand, livvagt, kystlivredder og instruktør. Han er bidt af havet og det maritime miljø, men på trods af det, kan man vist roligt sige, at der er blevet lagt en ny kurs: ”Jeg er nok ikke den typiske missionær, men Gud er meget virkelig for mig, og jeg tror på, at det er her, han vil have mig nu. Jeg har i mange år følt, at jeg skulle gå missionsvejen, men ikke nødvendigvis på traditionel vis. Nu glæder jeg mig til at møde mennesker, og håbet er, at jeg også vil kunne hjælpe med andet end ord, - selvom ord kan være vigtige. Jeg oplever, at min egen livshistorie gør, at jeg nogle gange får taleret ind i menneskers liv – måske især hos dem, der ikke har det så let lige nu, - men andre gange er det altså bare bedre, at holde sin mund, og gå en tur, eller tage en tur i bølgerne sammen.” Søren er meget konkret i sin tilgang til andre mennesker. Han giver ikke meget for ord alene. For ham eksisterer mission ikke uden diakoni og en hjælpende hånd. ”Man giver jo ikke en sulten gadedreng en Bibel”, som han siger. Han tænker tilbage bl.a. på tiden som volontør i Projekt Manos Extendidas (udstrakte hænder, Honduras), hvor han ud fra kirken arbejdede i ungdomsfængsel, feeding-centrene, på lossepladsen og blandt de hjemløse, bandemedlemmer og mennesker fanget i misbrug og prostitution. Han brænder ganske enkelt for at gøre en forskel.

Facebook
09. February

Foredrag og møder

Mangler I en engageret taler til et emne om sømandsmission, eller et emne efter jeres valg, så står vi klar til at hjælpe.

Vores medarbejdere kommer gerne ud i menighedshuse, forsamlingshuse, foreninger eller hvor man måtte ønske det, for at orientere om Sømandsmissionen.

Velkommen til at kontakte en af dem.

Leif Rasmussen
Sømandmissionær
Bellisvej 6
9970 Strandby
Mobil: 2029 3738
lr@somandsmissionen.dk

Moses Sloth
Sømandsmissionær
Mejlbyvej 15
9610 Nørager
Mobil: 2243 9023
ms@somandsmissionen.dk

Jørgen Knudsen
Sømandsmissionær
Præstegårdsvej 54
8320 Mårslet
Mobil: 2865 5277
jbk@somandsmissionen.dk

 

 

Finn Løvlund
Sømandsmissionær
Blomsterparken 6
6710 Esbjerg V
Tlf: 7515 3806
Mobil: 2073 3806
flp@somandsmissionen.dk

Simon Ambrosen
Sømandsmissionær
Møllevejen 50
5960 Marstal
Mobil: 2982 2771
ssa@somandsmissionen.dk

Jørgen Erik Larsen
Sømandsmissionær
Vedelsgade 33 A
4180 Sorø
Tlf: 8817 4055
Mobil: 2343 0568
jel@somandsmissionen.dk

Johannes Christoffersen
Pastor emeritus
Tousvej 28 st. th.
8230 Åbyhøj
Tlf: 2258 7719
johs.chrff@gmail.com

  Sømandshjemmet
  Kig forbi - altid åben

  Støt med Dankort
  Giv et bidrag her og nu

  Sømandsmissionen
  Havnepladsen 1, DK-7100 Vejle

  Tlf.:
  +45 3393 2543
  Mail:
  info@somandsmissionen.dk
  Fb.:
  facebook.com/somandsmission
  CVR.:
  6521 9328
  Bank:
  9541-8003300

  Støt arbejdet med at bringe det største til de stærkeste - Evangeliet til søfolk og fiskere.

  Din gave går primært til drift og lønninger i forbindelsen med skibene og Aggershøj.
  Læs mere om gaver til sømandsmissionen her.