Fastgiver - en fast støtte

Fastgivere har stor værdi for Sømandsmissionen, fordi de sikrer en stabil økonomisk støtte.

Når du bliver fastgiver kan du støtte arbejdet og samtidig trække din støtte fra i skat - med andre ord støtter du mere, end du reelt giver.

Skatteregler for almindelige gaver 

Når du giver gaver, incl. gaver via faste giveraftaler, har du mulighed for at få skattefradrag i henhold til Ligningslovens §8a.

Du kan få fradrag for op til 15.200 kr. Beløbet dækker alle gaver fra første krone, som du giver til organisationer, der er godkendt til det.

Samtidigt kan du også få fradrag for gaver givet ud fra §12 vedr. gavebreve.

Sådan gør du

Er du interesseret i at blive fastgiver til fordel for Sømandsmissionens arbejde, gør vi det oftest via betalingsservice, fordi det er meget nemt og billigere at administrere for Sømandsmissionen. 

Du tilmelder dig betalingsservice ved at downloade en PBS-tilmeldingsseddel fra boksen til højre. Den kan du udfylde på skærmen, udskrive på printeren og underskrive. Herefter indsender du den til os - adressen står på sedlen.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til hovedkontoret, for en betalingsserviceaftale må godt laves over telefonen - vores medarbejdere har selvfølgelig tavshedspligt.

Du kan naturligvis også selv styre indbetalingerne, og så er du velkommen til at ringe til hovedkontoret, så vi kan sende dig fortrykte indbetalingskort.

Vi har samlet de forskellige måder at indbetale gaven på her.

Sømandshjemmet
Kig forbi - altid åben

Støt med Dankort
Giv et bidrag her og nu

Tilmelding til PBS

Indberetning af gaver

Sømandsmisionen indberetter gaver til SKAT, så du får fradragsret for dine gaver - såfremt vi har dit CPR.nr registreret. Læs mere under Skattefradrag

Sømandsmissionen
Havnepladsen 1, DK-7100 Vejle

Tlf.:
+45 3393 2543
Mail:
info@somandsmissionen.dk
Fb.:
facebook.com/somandsmission
CVR.:
6521 9328
Bank:
9541-8003300

Støt arbejdet med at bringe det største til de stærkeste - Evangeliet til søfolk og fiskere.

Din gave går primært til drift og lønninger i forbindelsen med skibene og Aggershøj.
Læs mere om gaver til sømandsmissionen her.