Arrangementer

På Aggershøj er der et væld af arrangementer. På denne slide præsenterer vi kort et par stykker så du får en idé om, hvad der foregår på stedet og hvad du skal være med til.

Suppe og bibel

En aften om ugen er der suppe (eller andet…) på menuen på Aggershøj. Her inviterer vi HF’erne og navigatørelever til at spise med. Dels til et måltid mad, men ligeså meget til en snak om kristendommen, bibelen, hverdagsproblemer og mere. Vi slutter aftenen af med kaffe (det klart!)

Fællesspisning

To dage om ugen arrangerer Aggershøj fællesspisning. Den ene dag inviteres HF-søfartseleverne, den anden dag navigatøreleverne. Aftnerne er skabt for at få en relation til og skabe en hjemlig atmosfære for de studerende, der ellers er langt hjemmefra. Efter maden er der “fri leg”, så den enkelte bestemmer hvor længe han/hun bliver hængende.

Aggershøj by night

Hver anden fredag slår Aggershøj dørene op til en aften for HF- og navigatøreleverne. Disse aftner er tænkt som et alternativ til en aften på et af øens lidt for mange værtshuse. I stedet laver vi en aktivitet, drikker mængder af kaffe (vi drikker kaffe som de drikker øl!) og hen på aftenen spiser vi natmad.

Andre arrangementer

Ud over de faste arrangementer danner Aggershøj også rammen om fere enkeltstående arrangementer i løbet af året: sømandsenker på ferie, seniordage, sømandsfamiliernes dag, høst- og julemarked.