Sømandsmissionen
i Grønland

Arbejdet i Grønland

Sømandsmissionen arbejder i det vestlige Grønland ud fra tre sømandshjem. Fra nord til syd er det i byerne Aasiaat, Sisimiut og Nuuk (se kortet).

Hvert sømandshjem ledes af et bestyrerpar i samarbejde med forretningschef i Sømandsmissionen, Erik Ramballe Hansen. Derudover er der ca. 4-5 danske unge medarbejdere og flere lokale medarbejdere på de tre sømandshjem.

Sømandshjemmet drives som et hyggeligt hjem, hvor alle kan komme og købe mad og drikke eller leje en seng at sove i.

Vi ønsker, at sømandshjemmet skal være et kristent værested og et hotel med en god, varm og kærlig atmosfære. Vi ønsker at skabe tillid til medarbejdere og gæster. 

Samtidig prøver vi at forkynde det kristne budskab med hånd og hjerte. Det vil sige gennem praktisk arbejde og gennem morgenandagt og samtaler, og gennem tilknytning til den grønlandske kirke.

Med praktisk arbejde og menneskelig omsorg, en kop kaffe, et måltid mad eller en god seng, eller måske et besøg om bord på havnens skibe, prøver vi at skabe en god atmosfære i en alkoholfri ramme. 

Vil du vide mere om de tre sømandshjem, kan du gå til deres hjemmeside eller finde det enkelte sømandshjems side på denne hjemmeside.

Hotel Aasiaat Sømandshjem

Hjemmeside

Hotel Sisimiut Sømandshjem

Hjemmeside

Hotel Nuuk Sømandshjem

Hjemmeside

Vil du være volontør eller leder af et sømandshjem?

Et anderledes volontørophold

Nye udfordringer i nye omgivelser