Sømandsmissionen
i Grønland

Arbejdet i Grønland

Sømandsmissionen arbejder i det vestlige Grønland ud fra tre Sømandshjem og et hotel. Fra nord til syd er det i byerne Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut og Nuuk (se kortet).

Sømandshjemmene og Hotel Avannaa ledes af bestyrerpar i samarbejde med forretningschef i Sømandsmissionen, Erik Ramballe Hansen. Derudover er der ca. 2–4 danske unge medarbejdere og flere lokale medarbejdere på de 4 hoteller.

Sømandshjemmene drives som et hyggeligt hjem, hvor alle kan komme og købe mad og drikke eller leje en seng at sove i.

Vi ønsker, at sømandshjemmene skal være et kristent værested og et hotel med en god, varm og kærlig atmosfære. Vi ønsker at skabe tillid til medarbejdere og gæster.

Samtidig prøver vi at forkynde det kristne budskab med hånd og hjerte. Det vil sige gennem praktisk arbejde og gennem morgenandagt og samtaler, og gennem tilknytning til den grønlandske kirke.

Med praktisk arbejde og menneskelig omsorg, en kop kaffe, et måltid mad eller en god seng, eller måske et besøg om bord på havnens skibe, prøver vi at skabe en god atmosfære i en alkoholfri ramme.

Vil du vide mere om de tre sømandshjem eller om Hotel Avannaa, kan du gå til deres hjemmeside eller finde det enkelte hotels side på denne hjemmeside.

Vil du være volontør?

Et anderledes volontørophold