Grønlandske
sømandshjem

Sømandshjemmene i Grønland er hoteller, der drives som hyggelige og åbne hjem. I cafeteriet mødes lokale, turister, forretningsfolk – alle er velkomne til et måltid mad eller til at leje et værelse! Sømandshjemmet vil gerne være et mødested med kristne værdier og et hotel med en god, varm og kærlig atmosfære. Samtidig prøver vi at forkynde det kristne budskab med hånd og hjerte. Det vil sige gennem praktisk engagement i lokalsamfundet, gennem morgenandagt og samtaler og gennem tilknytning til den grønlandske kirke.

Med praktisk arbejde og menneskelig omsorg, en kop kaffe, et måltid mad eller en god seng, eller måske et besøg om bord på havnens skibe, prøver vi at skabe en god atmosfære i en alkoholfri ramme.

Aasiaat sømandshjem

På Sømandshjemmet i Aasiaat er Lisbeth og Søren Hansen bestyrerpar, ansat siden juni 2019.
Sømandshjemmet er et moderne familiehotel med 36 værelser, hvoraf 21 er nyrenoveret efter tilbygning.
I den nye tilbygning er også et stort kursuslokale med havudsigt. Her er plads til 25 personer.

Sisimiut sømandshjem

På Sømandshjemmet i Sisimiut er Sofie og Magnus Elleby bestyrerpar, ansat siden juli 2019.
Sømandshjemmet er et moderne familiehotel med 30 værelser. Dagens aviser og en hyggelig TV-stue, samt møde- og kursuslokaler står til rådighed for gæsterne.

nuuk sømandshjem

På Sømandshjemmet er Elisa og Morten Mikkelsen bestyrerpar, ansat fra november 2020.

Sømandshjemmet råder over 41 værelser, heraf 37 med eget bad og toilet. Der er 4 store handicapvenlige værelser.
De nye kursuslokaler har udsigt over havnen. De gode faciliteter for møder og konferencer skaber optimale betingelser for et udbytterigt ophold.

Avannaa sømandshjem

Hotel Avannaa er Sømandsmissionens nyeste erhvervelse i Grønland, købt i 2020. Hotellet råder over 22 værelser og en stor penthouse- lejlighed. Fra hotellet har man en flot udsigt over Diskobugten og isfjordens munding.