Sisimiut Sømandshjem

Søger

Junior Manager

Læs mere om stillingen nedenfor

Afspil video

Om stillingen

Vi søger en dygtig og ansvarsfuld juniormanager til Sømandshjemmet i Sisimiut

Hotel Sømandshjemmet Sisimiut er et hotel og cafeteria, der har været i Grønland i over 50 år. Vi er lokalbefolkningens dagligstue og turismens adgang til Grønlands smukke natur og søde befolkning, men vigtigst af alt er vi et hjem. Et hjem der bygger på kristne værdier og hvor der er plads og gæstfrihed til at alle føler sig velkommen. Hotel Sømandshjemmet Sisimiut har 25 medarbejdere hvoraf 5 er unge danske volontører.

Om dig
Du er en moden og robust person, som naturligt har nemt ved at indgå i nye fællesskaber. Du har måske brug for orlov fra dit studie, måske har du bare lyst til at bruge din tid på noget, der giver mening eller komme på eventyr et år fra dit nuværende arbejde. Det er vigtigt, at du har en gymnasial- og/eller anden uddannelse, ligesom du gerne må være tryg i at tale engelsk og ikke er bange for computerarbejde. Du er personlig kristen, og har måske erfaringer med frivilligt arbejde. Det er en fordel, hvis du før har været volontør på et Sømandshjem.

Om stillingen
Som Junior manager skal du bruge 75% af din tid på at assistere bestyrerne med den daglige drift af hotellet og cafeteriet. Dit arbejde vil bestå af ledelse og administrative opgaver, men du vil også bistå i selve driften i det omfang, det er nødvendigt. De resterende 25% af din arbejdstid, vil du indgå i vores diakonale arbejde, hvor du vil assistere vores souschef og sømandsmissionær med de projekter, som han har gang i, ligesom du naturligt vil være ressourceperson ift. vores volontører.

Om os
Vi er rummelige og ser muligheder i de mennesker vi omgiver os med, derfor kan du forvente, at vi ønsker at spare og giver dig ansvar, i det omfang du kan følge med. Vi er et ungt team, med eventyrlyst og humor. Vi forsøger at balancere den grønlandske kultur og vores ønskede arbejdskultur ved at være rammesættende og imødekommende. Vi laver nogle gange fejl, men kommer altid videre, det betyder også, at vi ikke er bange for at prøve nye koncepter eller ideer af.

Løn efter kvalifikationer.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler – har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Magnus R. Elleby på +299 52 87 50.

Send din ansøgning til

bestyrer.sis@soemandshjem.gl