Sisimiut Sømandshjem søger ny

Køkkenchef

Om stillingen

Vi søger en dygtig og ansvarsfuld leder til vores køkken og cafeteria i Sisimiut.

Hotel Sømandshjemmet Sisimiut er en del af fire Sømandshjem og hoteller på Grønlands vestkyst. Vores cafeteria har altid været kendt for solide og velsmagende danske retter samt god grillmad. Vi er de lokales spisested og dagligstue, samtidig er vi også et 3-stjernet hotel, der ønsker at give vores hotelgæster en god madoplevelse, ligesom vi indimellem kører store arrangementer ud af huset. Vi er en nonprofitorganisation.

Om jobbet

  • Et anderledes og udfordrende job hvor der er plads til udvikling, men som også kræver respekt for stedets DNA.
  • Du har lyst og mod på at være leder for 2 køkkenassistenter, samt har forståelse for, at der er mange unge mennesker tilknyttet stedet.
  • Fast stilling med arbejdstid fra kl. 7-15 i hverdagene og skiftende weekendarbejde.
  • Ansvar for menu sammensætning, indkøb, madlavning, udvikling mv.

Om dig

Vi sætter pris på en kollega, som er engageret, positiv og samarbejdsorienteret. Vi forestiller os, at du er kok eller har anden køkkenfaglig baggrund, og at du har forståelse for arbejdet i et storkøkken. Du behøver ikke være gastronomisk overfrankeret, men derimod har du en god forretningsforståelse for at drive cafeteria. 

Hotel Sømandshjemmet har et kristent værdigrundlag, som vi værner om, du behøver ikke være kristen for at arbejde her, men dine værdier og empati skal være gennemtrængende, da du får en central og kulturbærende rolle på en spændende arbejdsplads med mange forskellige mennesker.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads beliggende i måske verdens smukkeste by. Vi er lokalkendte og har adgang til både havet og baglandet. Vi er et ungt team, der holder af eventyr og smil. Du kan forvente sparring af bestyrerne og souschefen, ligesom vi har et tæt samarbejde med vores leverandør.

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Der følger i udgangspunktet ikke bolig med, men vi kan være behjælpelige med dette.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler – har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Magnus R. Elleby på +299 52 87 50.

Send din ansøgning til

bestyrer.sis@soemandshjem.gl