Hotel Sømandshjemmet Sisimiut

Køkkenchef med mod på udvikling og eventyr

Vi har store ambitioner for hotellet og caferiet, så vi kan fastholde vores position som samlingssted for lokalsamfundet – og forhåbentlig friste endnu flere turister til at komme forbi. Derfor er vi lige nu ved at udvide og modernisere, kunne du have lyst at være en ledende figur i denne proces?

Send din ansøgning til bestyrer.sis@soemandshjem.gl
eller ring på +299 52 87 50.

HVAD ER HOTEL SØMANDSHJEMMET SISIMIUT?

Hotel Sømandshjemmet Sisimiut er en del af fire Sømandshjem og hoteller på Grønlands vestkyst. Vores cafeteria er kendt for solide og velsmagende danske retter samt god grillmad. Vi er de lokales spisested og dagligstue, samtidig er vi også et 3-stjernet hotel, der ønsker at give vores hotelgæster en god madoplevelse, ligesom vi indimellem kører store arrangementer ud af huset.

FREMTIDSDRØMME FOR CAFETERIET

Vi har store ambitioner for caferiet, så vi kan fastholde vores position som samlingssted for lokalsamfundet – og forhåbentlig friste endnu flere til at komme forbi. Derfor er vi lige nu ved at udvide og modernisere. Vi bygger om for at skabe hyggelige spisekroge, få plads til et større sortiment og for at give både hotelgæsterne og cafeteriagæsterne den bedste madoplevelse. Vi drømmer om at kunne udvide repertoiret med nye, spændende retter, så der også er noget til de gæster, der har lyst til at spise andet end kartofler og sovs – selvom det er en klassiker, vi sætter stor pris på.

Vi har ikke planer om at blive en gastronomisk first mover eller vinde priser i avanceret madlavning. Vi sætter en dyd i at servere velkendt, velsmagende smag, og det vægter højest, at Sømandshjemmet er et sted med plads til alle – og det matcher frikadeller bedre med end (indsæt selv fancy ret, der er pyntet med brug af pincet).

HVORFOR SISIMIUT?

Sisimiut er for dig, der drømmer om eventyr, oplevelser og natur. Med knap sine 6.000 indbyggere er Sisimiut Grønlands andenstørste by. Byen er placeret lige nord for polarcirklen, hvilket lige netop placerer byen nordligt nok til at have slædehunde. Sisimiut er kendt for sit stort bagland, som er ideelt til snescooter-, hundeslædekørsel og vandreture.

Byen er stor nok til, at man kan få (næsten) alt, man har brug for, men lille nok til, at man fornemmer lokalsamfundet. Man hilser på gaden og møder samtlige man kender i den lokale Brugseni. Byen byder på mange sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer og ikke mindst en uendelig natur lige i baghaven.

Den grønlandske natur er verdens største legeplads og bruges hele året, og i Sisimiut er naturen så tæt på, som den kan komme. Den byder på alt lige fra langrend-, alpinski, snescooter og hundeslæde i snelandskabet til vandreture i fjeldet, sejlture, fiskeri og jagt om sommeren.

Sisimiut er et slaraffenland for legebørn og naturelskere.

OM JOBBET

  • Et anderledes og udfordrende job, hvor der er plads til udvikling, men som også kræver respekt for stedets DNA.
  • Du har lyst til og mod på at være leder for to køkkenassistenter, samt har forståelse for, at der er mange unge mennesker tilknyttet stedet.
  • En fast stilling med arbejdstid fra kl. 7-15 i hverdagene og skiftende weekendarbejde.
  • Ansvar for sammensætning af menuen, indkøb, madlavning, udvikling mv.

OM DIG

Vi sætter pris på en kollega, som er engageret, positiv og samarbejdsorienteret. Vi forestiller os, at du er kok eller har anden køkkenfaglig baggrund, og at du har forståelse for arbejde i et storkøkken. Du behøver ikke at have arbejdet på Noma, vundet Masterchef eller være noget gastronomisk unikum. Du skal kunne lide at lave mad (du kan jo ikke køre på hundeslæde hele tiden), have lyst til at tage del i udviklingen af køkkenet, sætte dit præg på maden og have god forretningsforståelse for at drive et cafeteria. 

Hotel Sømandshjemmet har et kristent værdigrundlag, som vi værner om. Du behøver dog ikke være kristen for at arbejde her, men dine værdier og empati skal være gennemtrængende, da du får en central og kulturbærende rolle på en spændende arbejdsplads med mange forskellige mennesker.

OM OS

Hotel Sømandshjemmet drives af bestyrer Magnus R. Elleby, 20 medarbejdere og 5 volontører. Vi er et ungt team der holder af eventyr og sjove frokostpauser. Arbejdsmiljøet og fællesskabet er vigtigt for os, derfor passer vi på hinanden, selv om vi er forskellige. Vi arbejder hårdt i perioder med travlhed, og forventer at alle bidrager til gode gæsteoplevelser.

VI TILBYDER 

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads beliggende i måske verdens smukkeste by. Vi er lokalkendte og har adgang til både havet og baglandet. Vi er et ungt team, der holder af eventyr og smil. Du kan forvente sparring af bestyrerne og souschefen, ligesom vi har et tæt samarbejde med vores leverandør.

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Vi er behjælpelige med bolig.

TILTRÆDELSE: 1. februar 2021

ANSØGNINGSFRIST: Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Magnus R. Elleby på +299 52 87 50.

SEND DIN ANSØGNING TIL: bestyrer.sis@soemandshjem.gl