Jobopslag

Leder til hotel
sømandshjemmet i nuuk

fra 1. november 2020

Vision

Sømandshjemmet i Nuuk er en betydningsfuld platform for Sømandsmissionens arbejde i Grønland. Vi ønsker med forretningsdriften, og gennem tydelig social ansvarlighed med aktiviteter indenfor diakoni og mission, at være en aktiv medspiller i lokalområdets udvikling.

Vi søger en leder som...

Så er det måske dig/jer vi søger!

Vi søger en dygtig og ansvarsfuld leder til vores Sømandshjem i Nuuk

Hotel Sømandshjemmet Nuuk er en del af fire Sømandshjem og hoteller på Grønlands vestkyst. Hotel Nuuk Sømandshjem ligger centralt med en flot udsigt over havn og hav. Hotellet har 44 værelser med god belægning og et  veldrevet cafeteria.

Om dig

Det er ikke afgørende for os at du har en baggrund fra Hotel og restaurationsbranchen.  Måske har  du en helt anden baggrund, hvor du måske har stiftet bekendtskab med budgetter, arbejdsplanlægning og kundepleje.
Vi forestiller os at du har arbejdet med ledelse og ved hvordan man får det bedste frem i medarbejderne.
Du har måske arbejdet i udlandet i en periode og derigennem opnået kendskab og forståelse for kulturforskelle, og inddrager naturligt disse erfaringer i din ledelsesstil.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en selvstændig  og alsidig stilling i en af verdens smukkeste hovedstæder.
Herudover tilbyder vi tæt sparring og samarbejde  med de øvrige ledere af sømandshjemmene i Grønland.
Vi tilbyder en løn der modsvarer kvalifikationerne med mulighed for  frirejse én gang om året. Herudover er der en årlig medarbejdersamling i Danmark.
Der kan stilles bolig til rådighed som der betales husleje for efter gældende regler.

Praktisk

1. november 2020 eller efter aftale

15. juli 2020

– har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Forretningschef Erik Ramballe Hansen på +45 30 50 69 76 eller på mail erik@soemandshjem.gl

Forretningschef Erik Ramballe Hansen på mail

erik@soemandshjem.gl