Dryp fra WLK ON WATR //2021//

Årets lejr

"Vand, liv og ånd."

For tredje år i træk blev Nordlys og KRIK’s vandsportslejr i uge 37 gennemført på Sømandshjemmet Aggershøj på Ærø. 50 vandsportsinteresserede unge tog turen til de sydlige danske øer for at kaste sig i bølgerne, blive udfordret og lære hinanden og deres far i Himlen bedre at kende hen over fem intense dage. Mange var uforberedte på det, der mødte dem.

Flaghejsning og andagt kl. 07.50. Morgenmad kl. 08.00. Afgang til havet kl. 09.00 og tilbage kl. 17.00. Fem dage i streg. Trosliv, udfordringer, sand, fisk og fællesskab i én stor pærevælling. Det er, hvad der skaber WlkOnWatr. Dette års WlkOnWatr bød på kraftig vind og en god mængde regn. Problem? Overhovedet ikke. Tværtimod skabte det en mere intens energi og et stærkt sammenhold. Og selvfølgelig nogle ømme kroppe i aftentimerne.

God feedback

Vi har fået lov til at dele nogle af de skriftlige kommentarer, deltagerne gav efter lejren her:“Kombinationen af tro og aktivitet. Og at se og mærke Gud i det jeg laver – også i hverdagen.” (Martin)

“Det har været meget forfriskende med en lejr til folk på vores alder, hvor vi kunne prøve en masse fede vandsportsaktiviteter af, og hvor man ikke var i tvivl om, at lejren bygger på vores tro. Det har været givende, at vi har kunnet dele tro og tanker!” (Birgitte)