Dryp fra WLK ON WATR //2020//

Årets lejr

"vi nytænker lejren med WlkOnWatr."

For andet år i træk blev Nordlys vandsportslejr i uge 37 gennemført på Sømandshjemmet Aggershøj på Ærø. 45 vandsportsinteresserede unge tog turen til de sydlige danske øer for at kaste sig i bølgerne, blive udfordret og lære hinanden og deres far i Himlen bedre at kende hen over fem intense dage. Mange var uforberedte på det, der mødte dem.

Flaghejsning og andagt kl. 07.50. Morgenmad kl. 08.00. Afgang til havet kl. 09.00 og tilbage kl. 17.00. Fem dage i streg. Trosliv, udfordringer, sand, fisk og fællesskab i én stor pærevælling. Det er, hvad der skaber WlkOnWatr. Dette års WlkOnWatr bød på høj sol fra dag et, perfekt vind og nogle fantastiske unge med mod på at give den fuld gas i vandet og for fællesskabet

God feedback

Vi har fået lov til at dele nogle af de skriftlige kommentarer, deltagerne gav efter lejren her:“Kombinationen af tro og aktivitet. Og at se og mærke Gud i det jeg laver – også i hverdagen.” (Martin)


“Det har været meget forfriskende med en lejr til folk på vores alder, hvor vi kunne prøve en masse fede vandsportsaktiviteter af, og hvor man ikke var i tvivl om, at lejren bygger på vores tro. Det har været givende, at vi har kunnet dele tro og tanker!” (Birgitte)

“Gud bærer en i stormen. Fællesskab og aktiviteter var også i høj klasse, men da jeg nok var lidt udkørt, er det nok det første, som er det vigtigste, jeg tager med” (Lars)

Meget bedre kan det vist ikke siges. Vi glæder os kolossalt til næste års WlkOnWatr!