Sømandsmissionen søger

Studenterhjælper

I Nordlys

Om stillingen

Krydstogtsskibene ser flotte ud. Eksklusive sejlende hoteller med plads til tusinder af gæster. Men skibene er mere end luksus. De er også en hård arbejdsplads for mange, og det kan være både ensomt, krævende og betyde lange afsavn fra familien derhjemme at være besætning. Den besætning vil Nordlys, Sømandsmissionens ungdomsnetværk gerne gøre noget godt for.

Sømandsmissionen og Aarhus Sømandsklub er i tæt samarbejde omkring mange aktiviteter på Aarhus havn. En af dem er, at vi sammen arbejder for at invitere krydstogtbesætninger indenfor i den hyggelige sømandsklub på havnen. Sømandsklubben ligger ganske tæt på anløbsstedet for skibene.

I sømandsklubben tilbyder vi gratis wifi, kaffe og salg af mindre fornødenheder. Men det vigtigste er, at vi tilbyder sømanden en pause fra det slidsomme ophold på skibet. I pausen kan han vælge at tage kontakt til sin familie via vores gratis wifi, og det er der mange, der gør. Han kan også vælge at spille bordtennis eller pool, og har han lyst, kan han få en snak med en af værterne.

Om arbejdet
Som studentermedhjælp i Nordlys får du til opgave, i samarbejde med sømandsmissionær Jørgen Knudsen, at rekruttere frivillige til sømandsklubben. Du vil selv skulle ud og snakke med forskellige kirkelige fællesskaber, og du skal kunne skabe en glød for at ville gøre noget godt for den fremmede søfarende gæst nede på Aahus havn.

Sømandsklubben har åbent fra morgen til sidst på eftermiddagen, og ud over at rekruttere frivillige, skal du også selv have vagter i caféen. Du kommer til at arbejde ca. 10 timer i ugen og må påregne fleksibilitet i forbruget af disse timer. Der vil typisk være mellem 2 til 4 anløb af skibe i ugen.

Har du spørgsmål eller brug for uddybning, inden du sender din ansøgning, så kontakt undertegnede. Har du lyst til at læse om alt vores øvrige arbejde, så besøg vores informationsrige www.sømandsmissionen.dk

Så er det måske dig vi søger!