hvad det vil sige at være

Ung i Sømandsmissionen

Udenlandsk. Indenlandsk. I vandet. På havnen.

 Hvert år engagerer e mange unge sig i Sømandsmissinens arbejde. Om det er volontør i Grønland, frivillig på skibet Bethel, deltager på vandsportscamp, aktiv i netværket Nordlys eller andet. Se her, hvordan DU kan engagere dig.

Vores vision

Vores vision for ungdomsarbejdet i Sømandsmissionen er, at det skal være båret af unge og lede folk til et personligt møde med andre mennesker og med Jesus. Vigtigst af alt, så vil vi bringe Jesus ind i det maritime Danmark; det være sig på havnen, i surfklubben, søfartsstuderende eller fra et Sømandshjem i Grønland.

,,Nordlys er for mig et bonus-fællesskab i Aarhus. I Nordlys mødes vi udelukkende når der skal ske noget aktivt. Det er fedt!''
Christina Madsen
Aktiv i Nordlys

Som ung i Sømandsmissionen møder du en anden – og virkelige væsentlig – side af det Danmark du ellers troede du kendte rimelig godt, nemlig: Det Blå Danmark. Det Blå Danmark har sindsygt stor betydning for Danmarks BNP, er en multi-international sektor, men er samtidig også bare repræsenteret af den lokale roklub. Hvem skal fortælle om Jesus i den sektor? Det skal vi!

Volontør i grønland

Volontørtjenesten i Grønland er for dig, der gerne vil gøre en forskel igennem diskoni og hotelarbejde. Her får du ansvar, løn, kristent fællesskab og de fedeste grønlandsoplevelser!
Læs mere her.

Aktiv i Nordlys

Nordlys er Sømandsmissionens ungdomsnetværk. Her får du et aktivt gør-en-forskel-fællesskab, der har hjerte for sømanden. Hvem har ellers det? Vi sørger bl.a. for julegaver og en hyggelig sømandscafé.
Læs mere her.

Frivillig forskel

Du kan give den fuld gas på diakoni og mission ved at være frivillig på skibet Bethel, strikke julegaver og skrive julekort til søfolk, være frivillig i sømandscafeen.
Læs mere her.

fede oplevelser

Få fede oplevelser ved at deltage i vandsportscamp, nordlysuge, skibskoncerter, sejlture. mv. Det er også for dig!
Følg os på Facebook og Instagram.

Læs mere om

Nordlys

JA selvfølgelig skal du da det. Hvorfor? Fordi vi har det ret hyggeligt og garanteret kunne få det endnu mere hyggeligt med dit selskab. Så hvordan kommer du med? 

 1. Gå ind og like Nordlys på Facebook: Så får du en notifikation når der sker noget nyt.
 2. Bliv medlem af Nordlys. Det koster 70 kroner om året, og til gengæld får du vanvittig meget tilbage. Læs mere om det her.
 3. Har du idéer til nogle fede events relateret til det maritime, men mangler nogle til at bakke dig op, så er du havnet det rigtige sted: Tag initiativ.
 1. Rejser til Grønland
 2. Gratis aftenssmad og andet godt til medlemsaftener.
 3. Deltagelse til diverse vandsportsbegivenheder.
 4. Mulighed for at gøre en forskel for andre mennesker.
 5. … samtidig med at du chiller med andre unge.
 6. Lav diakonalt/missionalt arbejde blandt unge søfartsstuderende
 7. vær med til unikke skibskoncerter
 8. Vi har vanvittig meget vandsportsudstyr: Få det i spil!
 9. Fortæl andre om Jesus
 10. Vi er medlem af DUF. Det betyder fondsmidler. Til os. Til fede ting. 

 

 • Skibskoncerter på havnen
 • Vandsportscamp (WlkOnWatr)
 • Strikkeaftener
 • Skibsbesøg i Aarhus
 • Krydstogtsmission
 • Julegavehjælp til ensomme sømænd
 • Nordlys-uge i Aarhus med lækre sejlture
 • …. og meget mere

Nej og ja. Man er meget velkommen til at engagere sig som man er; medlem eller ej. Der er ingen krav om medlemsskab. Med det sagt, så vil vi anbefale enhver, at blive medlem. Hvorfor? Fordi når du bliver medlem, får vi mulighed for at søge endnu flere DUF midler, og kan derfor laver nogle endnu federe arrangementer, hvilket kommer dig til gode igen. Desuden kan du som medlem blive tilbudt gratis rejser til Grønland, i situationer hvor der kortvarigt er brug for ekstra hjælp.