Krydstogtsmission

Hvad er det?

Sømandsmissionen rækker ud mod de flere hundrede krydstogtskibe og 70.000 søfarer ombord på disse, der hvert sommerhalvår er på transit i de danske havne.

Mange af disse sømænd lever under ringe arbejdsbetingelser. Dem ønsker vi at være der for, når de kommer til vores land. Derfor inviterer vi dem hen på f.eks. Aarhus Seamens Club tæt på, når de anløber og har pause. Her kan de få lov at være sig selv, ringe hjem til familien på gratis WiFi, få en god snak, spille basket og meget mere. Det er mennesker fra mange forskellige baggrunde, men fælles er, at Gud elsker dem alle.
Hele foretagendet er drevet ved frivillige kræfter, så hvis du kender nogen eller selv har lyst til at give en hånd med, så kontakt os endelig.

Billedet er fra Aarhus Seamens Club ifm. krydstogtmission

Krydstogtsmission startede i 2016 i Aarhus havn, blev i 2017 udvidet til København og Skagen og er nu på Skagen og Århus. Så hvad kan du gøre? Den primære tjeneste består i at være vært i cafeen dvs. invitere søfarerne over i caféen og hænge ud med dem der, servere en kop kaffe mv. I højsæson anløber der 2-3 skibe om ugen, så vi har brug for masser af frivillige hænder.

Krydstogtsmission - i billeder