Krydstogtsmission

Hvad er det?

Sømandsmissionen rækker ud mod de flere hundrede krydstogtskibe med tusindvis af medarbejdere ombord, der gæster danske havne, fx i Aarhus. En del af disse søfarende arbejder mange timer dagligt i måneder væk fra deres familier. Vi inviterer dem ind på fx Aarhus Seamens Club, hvor de i en velfortjent pause kan få lov at slappe af, ringe hjem til familien på gratis WiFi, få en god snak, spille basket mm.
Det er mennesker fra mange forskellige baggrunde, men hver og en er elsket af Gud. Vi vil gerne have, at de føler sig set og mødt.
Hele foretagendet drives af frivillige kræfter, så hvis du kender nogen eller selv har lyst til at give en hånd med, så kontakt os endelig.

Billedet er fra Aarhus Seamens Club ifm. krydstogtmission

Krydstogtsmission startede i 2016 i Aarhus havn, blev i 2017 udvidet til København og Skagen og er nu på Skagen og Århus. Så hvad kan du gøre? Den primære tjeneste består i at være vært i cafeen dvs. invitere søfarerne over i caféen og hænge ud med dem der, servere en kop kaffe mv. I højsæson anløber der 2-3 skibe om ugen, så vi har brug for masser af frivillige hænder.

Krydstogtsmission - i billeder