WLK on WATR

2021

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vandsport og liv. tro. Gud. lovsang. bål. bøn.

Hang loose 🤙

Mere end nogensinde før har vi vist alle brug for at “hang a little loose”. Lade skuldre falde ned. Fortabes i bålets magi. Og selvfølgelig have det vanvittigt på en vaskeægte sydhavsø! Velkommen til WlkOnWatr 2021.

Har du ikke hørt om WlkOnWatr før? Alright. Kort fortalt har vi tænkt ud af boksen, hvad angår dansk lejrkultur. Lange dage med lange møder er ikke lige stimulerende for alle. Gud har skabt os med en fantastisk krop, der kan gøre fantastiske ting. Kroppen vil bruges. Den blev skabt til brug.

Den samme Gud har også skabt havet og de vidunderlige glæder, der gemmer sig der. “Enten I altså spiser, drikker, [boltrer jer i hans skaberværk] eller hvad I end gør, skal I gøre alt til Guds ære.” Lad os ære Gud på en anderledes måde, end vi plejer. På surfbrættet. I bølgerne. Under havets overflade. På beachvolleybanen. Rundt om bålet. Og selvfølgelig også gennem bøn, lovsang, vidnesbyrd og samtale.

-Information-

🎣 🤿 🏐 ⛵ 🚤 🏖️ 🏊🏼‍♂️ 🏄

Hver dag laver vi ca. to planlagte aktiviteter. En om formiddagen og en om eftermiddagen. F.eks. tager vi måske ud og wakeboarder om formiddagen og ror kajak om eftermiddagen. Udover de faste aktiviteter har vi morgen- og aftenandagt, spas på stranden, lovsang når vi lyster og ellers bare tid til at snakke, spille volley eller se solen gå ned over havet. Vi kører hang-loose stilen, så der er plads til spontanitet og selvrådighed. Alle aktiviteter og tidspunktet for dem kan ændres afhængigt af vejrforhold.

Fra d. 28. juli middag til d. 1. august eftermiddag.

Bag WLK on WATR står ungdomsnetværket Nordlys og Kristen Idrætskontakt (KRIK). Vi er en flok unge, der elsker Danmarks maritime liv og aktiviteter. 

Pris

Vi har søgt sponsorater til årets lejr, så vi forhåbentlig kan få deltagerprisen så langt ned som muligt. Hvis vi mod forventning ikke modtager nogen sponsorater/donationer, er deltagerprisen på 1.750,- Modtager vi sponsorater, er deltagerprisen på 1.250,- Dvs. at vi selvfølgelig betaler differencen retur, hvilket vi kan gøre helt automatisk.

Prisen inkluderer overnatning, mad, brug af udstyr, brændstof til både, ja faktisk alt undtagen din tur/returbillet med færgen.

Hvor er det?
På Sømandsmissionens feriehjem Aggershøj i Marstal på øen Ærø i det sydfynske øhav. 
Man tager tog/bus/på stop/cykel til Svendborg og herfra med færge til Ærø (ca. 45 minutters overfart). 

Adresse: Møllevejen 50, 5960 Marstal

Overnatning
Der er indendørs soveplads til alle kvinder (og en del mænd) på husets værelser. Vi stiller også et kæmpe (virkelig kæmpe) telt op i haven, hvor mændene også får en sovesal. Hang loose.

Ooog man er også meget velkommen til selv at tage telt med og stille op i haven!

Sikkerhed
Vi prioriterer alles sikkerhed højt. Alle ansvarlige har derfor gennemgået et godkendt sikkerhedskursus til vands under sikkerheds- og campansvarlig Søren Thuesen.

N.B. vær opmærksom på, at nogle af programpunkterne kan ændre sig, skifte tidspunkt eller droppes alt afhængigt af vejrforhold mm.  

Venteliste

Skriv dig på ventelisten; så kontakter vi dig, hvis nogen melder afbud.

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig til os, hvis du er i tvivl om noget, har brug for hjælp til tilmelding eller bare generelt har vil have svar på et af livets store spørgsmål.

VIGTIGT. Hvis du ikke allerede har læst det længere oppe, gør vi opmærksom på, at prisen på 1725,- med al sandsynlighed er midlertidig, da vi endnu ikke har fået svar fra vores sponsorere. Vi stiler efter en pris på 1250,- pr person, men er alligevel nødt til at dække os af på denne måde, da vi de sidste år har leveret et smukt underskud 😃 Vi håber på jeres forståelse heraf, ellers skriv til os.

Program

OBS. Rækkefølge på aktiviteter kan skifte afhængigt af vejrforholdene på de enkelte dage. Vejret kan i værste fald også føre til aflysning af enkelte aktiviteter.

onsdag d. 28. JULI

Kl. 15.00-16.30 Indlogering og drop ind

Kl 17.30 Velkomst ved Stulius & Ambrosen

Kl. 18.00 Skafning ved grillmaestro Ambrose von der Gordon

19.15 Spas og løjer, bål og ø-sludder

23.00 Ro på

Torsdag d. 29. juli

07.45: Flaghejsning

08.00 Morgenmad & madpakkesmøring

09.00 Formiddagsaktivitet 1: Livredning for alle + havsikkerhed

11.45: Oplæg om UV-jagtens hemmeligheder v. UV-jægeren Thor Bredahl

13.00 Eftermiddagsaktivitet (opdelt i hold): UV-jagt og fiskeri // Sejlads + speedbåd // Kajak // SUP + windsurf

Indimellem aktiviteter: Beachvolley, spikeball, spontane konkurrencer og selvfølgelig mad…

Aftenprogram: Liturgisk aften med ro på, bål, spas, løjer og en andagt.

23.00 Ro på

fredag d. 30. juli

Morgenandagt

Formiddagsaktivitet (opdelt i hold): Windsurf, paddleboarding og winGsurfing i det lille hav og sejlads krydret med noget tubes bag en speedbåd 

Eftermiddagsaktivitet (opdelt i hold): Samme som formiddag, men i en ny rotation.

Søforklaringer v Stulius og Ambrosen // bål, god mad, spil, og godt selskab.

lørdag d. 31. august

Morgenandagt

Formiddagsaktivitet (opdelt i hold): Windsurf, kajak, fiskeri, sejlads.

Eftermiddagsaktivitet: Ø-TUR
Vi sejler, SUP’er, kajakker, svømmer, går på vandet (?) til en øde ø tæt på Ærø. Vi smider et par tubes og ringe bag i speedbåde og leger med dem i løbet af dagen derude. Aktiviteter er valgfrit, men vi tager en masse grej med. Og bål. Hvis vi må. Ellers planter vi et flag og erklærer øen for vores. Og så laver vi bål på vores ø. Vi er tilbage på Aggershøj til aftensmadstid. Husk den solcreme derude…

Aften: Basseralleaften. Hvad er det? Well, you’re in for a treat, baby.

søndag d. 1. august

Morgenandagt

Formiddagsaktivitet: DEN STORE TØMMERFLÅDEKONKURRENCE. I folkemunde også kendt som ‘kapsejlads for viderekommende’.

Gudstjeneste / fejring af søndagen

Eftermiddag: Afslutning af WLK ON WATR CAMP 2018

Busserne mod Ærøskøbing går 14.00 fra Aggershøj, som når færgen til Svendborg kl. 14.35.