WLK·ON·WATR

// version 2022 //

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Unaturligt naturligt

Fuglen flyver, fisken svømmer, mennesket går. Vi er landdyr og hører ikke naturligt til i de andre elementer. Derfor er det med vand også utroligt fremmedartet, og for mange skræmmende, til at begynde med. Vi bliver vægtløse. Vi mister fodfæste. Vi må bruge en masse ekstra energi på bare at holde hovedet ovenvande og få vores livsnødvendige ilt. Alt dette er med mindre, at vi lærer at beherske – ikke betvinge – vandet. Dét er det vi gør på WlkOnWatr. Vi vil gerne invitere dig med ud at danse med vandet. På et surfbræt, i en kajak, på en sejlbåd, i tubes, i vandkanten med fiskestangen og under vandkanten med harpunen.

Webp.net-resizeimage (3)

... de hurtige

Hvem?

🤙

Bag WLK on WATR står ungdomsnetværket Nordlys og Kristen Idrætskontakt (KRIK). Vi er en flok unge, der elsker Danmarks maritime liv og fysisk aktivitet.

Hvad?

🤙

I stiksordsformat: Bålaftener, kajak, beachvolley, sejlads, UV-jagt, kongespil, solbadning, windsurfing, samtaler, god mad, leg, fiskeri, andagter, sang, spikeball, konkurrencer og alle de spontane tiltag der opstår i bedste hang loose stil

Hvornår?

🤙

D. 27.-31. juli
Ankomst kl. 16.30
Afrejse kl. 14.00
Webp.net-resizeimage (4)

Om lejren

Hver dag de første to dage bliver du introduceret for to vand(sports)aktiviteter: En om formiddagen og en om eftermiddagen af ca. 3 timers varighed. Det kan f.eks. være windsurfing om formiddagen og en sejltur om eftermiddagen. På dag får man mere valgmulighed og hvis vejret tillader det, laver vi en fælles aktivitet. 
Sikkerhed har højeste prioritet, hvorfor vi har mindst en uddannet livredder til stede ved hver eneste aktivitet.
Når klokken nærmer sig 17.00 og kroppen værker, starter aftenprogrammet som varierer fra aften til aften, men med en fælles nævner i form af bål, spil, sang, konkurrencer og plads til samtale.

Vi afholder i år lejren på Valfart, Helgenæs. Det giver en masse nye muligheder som vi glæder os til at nyde!

Som nævnt er både Nordlys og KRIK funderet på kristne værdier. Det betyder ikke at man skal være troende for at høre til; der er højt til loftet – også i overført betydning. Når det er sagt, vil vi hver morgen lægge ud med en lille refleksion fra et liv som troende og hver aften vil vi synge et par sange sammen. Hav et åbent sind og så glæder vi os bare til at være sammen med jer!

Afspil video

Wlk·on·watr

Billeder siger mere end tusind ord. Tilstedeværelse  siger mere end tusind billeder.

Find begivenheden på Facebook

Praktiske informationer

Pris
Prisen er endnu ikke helt fastlagt, men kommer til at ligge i omegnen af 1.725,- 

Prisen inkluderer overnatning, alle måltider, brug af udstyr, brændstof til både, ja faktisk alt undtagen bilturen herud.

Hvor er det?
På Valfart på Helgenæs, Syddjurs.

Adresse: Esby Strandvej 6, 8420 Knebel

Overnatning
Valfart har en permanent glamping lejr på den skønneste plet med plads til alle. Der er dog ikke madrasser og dyner, så hav egen madras/liggeunderlag og dyne/sovepose med.

Toilet/bad
Der vil være gode toilet- og badfaciliteter i forbindelse med campen. 

Sikkerhed
Vi prioriterer alles sikkerhed højt. Alle ansvarlige har derfor gennemgået et godkendt sikkerheds- og livredningskursus til vands under sikkerheds- og campansvarlig Søren ‘Stulius’ Thuesen.

N.B. vær opmærksom på, at nogle af programpunkterne kan ændre sig, skifte tidspunkt eller droppes alt afhængigt af vejrforhold mm.