Bliv frivillig

Strik til en sømand

Kan du lide at strikke? Og kan du lide at glæde andre? Så læs mere her.

Julekort til sømænd

Gør en vigtig forskel i en – for mange sømænd – ensom tid.

Frivillig på Bethel

Hver år stævner skibet Bethel ud mod de danske havne. Her skal det være lys ind i det maritime miljø i Danmark. Skibet bliver sejlet og ledet af en sømandsmissionær, men uden ekstra hænder, er det svært!

frivillig til krydstogtsmission

Hver år anløber flere hundrede krydstogtskibe danske havne. Ombord er tusindvis af søfarende, som vi gerne vil møde med diakoni og mission. Det gør vi fx i Aarhus.

Frivillig julegavehjælp

Mange søfarer kan hvert år se frem til en jul på havet. I en fremmed havn. I et fremmed land. Dem har vi på hjerte, og derfor har vi i mange år hvert år sendt julegaver til så mange som muligt. At modtage et par sokker varmer mere i hjertet end på fødderne.

Frivillig i sømandskreds

Rundt om i Danmark mødes kristne brødre og søstre med et hjerte for det maritime. De beder for arbejdet og for at lys må blive tændt i mange hjerter. De samler julegaver og gaver ind til søfarerne og meget mere.

frivillig til arrangementer

Sømandsmissionen er og skal være synlige ude i foreningsdanmark. Derfor er vi hvert år ude på diverse lejre/konferencer, deler vores historie og vækker en brand i nye hjerter. Desuden laver vi også mange events for vores målgrupper.