Sydhavsøen venter

Volontør på ærø

Fjernt fra det pulserende byliv og motorvejens støj ligger Ærø. Alt er vand ved siden af. Natur i verdensklasse. Fiskeri, vandsport, shopping – Ærø har det.

Hvorfor tage 1.000 km. sydpå, når man kan nøjes med 100? På Ærø kan du gøre en livsvarig forskel i unge menneskers liv – og du kan blive en ekspert kajakroer.

Vær med til at skabe et hjem for unge HF- og søfartsstuderende. Lær dem deres far i himlen at kende. Giv dem noget med fra Ærø de aldrig glemmer: Jesus.

Et anderledes volontørophold

Kultur på Ærø

Som navnet antyder, er Ærø en ø. Det præger kulturen. Man hilser på hinanden på gaden. Man hjælper hinanden. Man tager alt med en ophøjet ro.

Arrangementer

Aggershøj er stedet hvor det sker – i hvert fald hvis du spørger søfartseleverne på Marstal Søfartsskole.

Informationer

Hvad forventes af dig? Hvordan bliver jeg volontør? Hvordan med økonomien? Hvad så når jeg har fri? Har jeg egentlig fri?

Arbejdsopgaver

Volontørarbejdet på Aggershøj er utrolig alsidigt! Det indebærer både praktisk håndværksarbejde såvel som sociale og diakonale tiltag.

Tidligere volontører

"

Som volontør oplevede jeg for en stund at stå midt i et missionsarbejde, der var motiveret af kærlighed og nød for søfartsstuderende på øen. Det smitter!
Et længere ophold på Aggershøj sætter sig i dig - på den gode måde.

"

At være volontør på Aggershøj er at være en praktisk, social og evangeliserende volontør; selvfølgelig med de kompetencer man har. HF- og Navigatør elever skal have et hjemligt kristent hjem, det er Aggershøj! Jeg vil betegne Aggershøj som et "Multi Missions og kodyl fedt gammelt købmandshus"

"

Som volontør på Aggershøj får man lov til at bidrage med det man har. Der er plads til dig og det du kan gøre for stedet. Det er kanon at følge de unge, som kommer i huset, udvikle sig, og også udvikle sig selv.

Kontakt

Telefon

+45 33 93 25 43

Email Adresse

nsh@somandsmissionen.dk

Adresse

Møllevejen 50, 5960 Marstal

Nysgerrig? Stil dine spørgsmål