Hotel Søma
Sisimiut

Om Hotel SØMA

På Sisimiut Sømandshjem med det nye navn Hotel SØMA er Sofie og Magnus Elleby bestyrerpar siden juli 2019.

Sisimiut Sømandshjem er centralt placeret i byen og tæt på havnen. Det er sammen med Nuuk Sømandshjem det ældste Sømandshjem i Grønland, indviet i 1969. Siden da har det medvirket til og afholdt talløse diakonale tiltag i byen, udvidet kapaciteten og løbende renoveret, så det i dag står som et moderne familiehotel med fine værelser og faciliteter. 

På Sømandshjemmet bliver man altid mødt med den varme, vi er kendt for, og det hele foregår i en alkoholfri atmosfære. Læs meget mere på vores hjemmeside.

Bliv volontør

Et anderledes volontørophold

Missionale og diakonale aktiviteter

Sømandshjemmet ønsker at tage et socialt ansvar i det lokale miljø. Dette gør vi ved både at støtte og arrangere lokale initiativer.

Hvert år åbner vi dørene juleaften for familier og enkeltpersoner fra byen, der af forskellige årsager ikke selv holder juleaften. Der kommer mellem 30-50 mennesker for at fejre jul med fællesskab, god mad, sang og gaver.

I sommerferien laver vi eventet ‘sjov på Sømandshjemmet’ med flere ugers sjov, aktiviteter, historier, konkurrencer og meget mere!

Ofte er vi forbi havnen og skibene for at dele nye aviser ud og få en god snak og en dele kaffe ud. Vi besøger også jævnligt det lokale fængsel, børnehjem og sygeplejehjem. 

Læs meget mere på Sømandshjemmets egen hjemmeside.

Se nogle billeder fra sømandshjemmet, byen og omegnen.