Hotel Søma
Sisimiut

Om Hotel SØMA

HOTEL SØMA, Sisimiut er et 3-stjernet hotel med tilhørende kursuslokaler. Hotellet har 34 værelser og et stort cafeteria som hver dag tiltrækker mange mennesker fra Sisimiut.

HOTEL SØMA, Sisimiut har en meget smuk beliggenhed ved byens kirke og museum med en skøn udsigt til himmel, hav og fjeld.

I 2021 igangsatte vi en større udvidelse af hotellet, som betyder at vi får 17 værelser mere, og yderligere 3 kursuslokaler. Udvidelsen forventes færdig i 2023.

HOTEL SØMA driver ”Sømandshjemmet | Cafeteria & Social” som er det lokale diakonale og maritime velfærdsarbejde. Her er 1-2 volontører ansat som i samarbejde med Regional Director Magnus Ellebye står for velfærdsarbejdet.

HOTEL SØMA i Sisimiut og Nuuk ledes af Regional Director Magnus Elleby.

Bliv volontør

Et anderledes volontørophold

Missionale og diakonale aktiviteter

HOTEL SØMA ønsker at tage et socialt ansvar i det lokale miljø. Dette gør vi ved både at
støtte og arrangere lokale initiativer.

Hvert år åbner vi dørene juleaften for familier og enkeltpersoner fra byen, der af forskellige årsager ikke selv holder juleaften. Der kommer mellem 30-50 mennesker for at fejre jul med fællesskab, god mad, sang og gaver.

I sommerferien laver vi eventet ‘sjov på Sømandshjemmet’ med flere ugers sjov, aktiviteter, historier, konkurrencer og meget mere!

Ofte er vi forbi havnen og skibene for at dele nye aviser ud og få en god snak og en dele kaffe ud. Vi besøger også jævnligt det lokale fængsel, børnehjem og sygeplejehjem. 

Læs meget mere på HOTEL SØMA’s egen hjemmeside.

Se nogle billeder fra sømandshjemmet, byen og omegnen.